Radiofrecventa faciala

Tratamente faciale

Cum se foloseste radiofrecventa

Radiofrecventa este o procedura de lifting facial nechirurgical, procedura inovatoarea si non-invaziva. Prin incalzirea in profunzime a pielii, aceasta procedura favorizeaza producerea de colagen propriu pielii.

Sistemul de regenerare a pielii bazat pe Radio Frecventa Bipolara este cea mai noua tehnologie cu stadarde ridicate, creat pentru eliminarea si indepartarea non-invaziva a simptomelor imbatraniri pielii.

Pentru ten, radiofrecventa bipolara are efecte de lifting facial chiar de la prima sedinta: ridurile sunt reduse vizibil, tonifiaza pielea, reduce barbia dubla, pur si simplu intinereste.
In timpul tratamentului, colagenul incalzit la o temperatura de 45°C-60°C incepe sa-si schimbe structura si sa se micsoreze. Aceste modificari termice determina formarea unor noi fibre de colagen, in felul acesta pielea este refacuta, fiind eliminate ridurile.

Procedura recomandata femeilor dupa varsta de 25 ani atat ca tratament preventiv cat si pentru remedierea unor imperfectiuni aparute odata cu varsta.

Energia bipolara incalzeste simultan derma si straturile subcutanate ale pielii caldura face ca fibrele de colagen sa se contracte fibrele de colagen contractate tonifiaza pielea creand un efect imediat.

TRATAMENTUL CU OXIGEN HIPERBARIC
Contraindicatii
Tratamentul este contraindicat persoanelor cu:

– Clientilor cu un filtru de ritm cardiac

– Persoanelor insarcinate sau pe perioada lactatiei

– Flebita

– Leziuni ale pieli sau inflamatii

– Cancer

– Proteza osoasa

– Insuficienta renala

– Pietre la rinichi sau vezica biliara

– Presiune arteriala necontrolata