Lumicell Wave 6

Singurul sistem de management al celulitei

Silhouete – Tone (Canada )  a dezvoltat un dispozitiv de calitate,  Lumicell Wave 6, care  este unul dintre cele mai bune dispozitive non-invazive pentru tratamente corporale  aflate pe piata astazi.

In decursul timpului Silhouet-Tone  a reusit sa castige cele mai importante premii intr-o piata extrem de exigenta cum este cea din America.

Tratamentul necesita, de obicei , intre 8-12 sedinte , de 2 ori pe saptamana la interval de 3 zile.

Lumicell Wave 6 - Cel mai premiat aparat

award-2006-2016_v2

Celulita si formele ei

Clienţii doresc rezultate rapide, vizibile şi acest lucru este exact ceea ce primesc.
Lumicell Wave 6 este singurul sistem de management al celulitei care combina cele mai noi tehnologii ce lucreaza împreună în sinergie pentru a viza toate problemele legate de:
– celulita/aspect de coaja de portocala;
– picioare grele;
– aspectul de tesut flasc al pielii;
– pierdere in elasticitate – aparitie de vergeturi;
– depozite de grasime;
– neregularitati ale pielii.
Alegerea celor 3 programe:

1.Programul de celulită
Special formulat în funcţie de gradul de celulită al clientului şi de severitatea problemelor legate de acesta

“Celulita este o condiţie comună şi de perturbare fiziologica cu care se confruntă cele mai multe femei post-pubertate. Se manifestă clinic prin contururi neregulate ale pielii sau formarea gulerului pielii, cel mai frecvent în regiunile coapse şi fese. Aceasta este cauzata de excesul de tesut adipos de retenţie în organism: neregularitatea pielii este proporţională cu grăsime sub-cutanata proiectata în derm. Fibros septae sechestreaza grăsimea care se afla localizata în pachete distincte, în timp ce benzile orientate vertical sunt ancorate la fascia profunda.

Etiologia de celulita este necunoscuta, dar este determinată de cantitatea de grasime corporala si de natura de septae fibros de sprijin. Femeile au mai multa grasime (27%) decât bărbaţii (15%). Depozitele de grasime in functie de sex sunt diferite pe baza densitatii hormonale hormonale, în diferite regiuni ale corpului. În plus, insulina exercita un efect inhibitor asupra lipolizei şi facilitează intrarea glucozei în adipocite. Analiza histologică a septae fibroase a celulitei a arătat, de asemenea edem localizat, cu proiecţia ulterioară a cresterii de tesut adipos. În plus, un defect funcţional în drenajul limfatic a dus la acumularea de lichid în septae fibros care incetineste circulaţia, si duce la cresterea lipogenezei.

În cele din urmă, schimbările în dinamica capilara produc cresterea proteinelor şi extravazarea fluidelor, care încetineşte în continuare circulaţia şi acidoză creşte, în cele din urmă ducand la scleroza, fibroză interstiţială, scăderea fluxului limfatic. Aceasta reactie in lant duce la adipocite deformate şi a neregulilor conturului pielii asociate cu celulita.

Din păcate, dieta buna si exercitiu fizic condiţionat nu împiedică în mod uniform dezvoltare a celulitei. ” ( Extras din Jurnalul de Terapie cosmetice. 2005; 7: 81-85 Articolul scris de Tina Alster S. & Elizabeth Tanzi L. Washington, Institutul de dermatologice, Washington, DC, Statele Unite ale Americii)

2. Programul de conturare corporală
Acest program vizează depozitele de grăsime localizate şi dificile în „non-celulită”, cum ar fi zonele de talie, şolduri şi abdomen. Aceasta se va concentra pe stimularea până la epuizare a celulelor de grăsime (lipoliza)
3.Programul de drenaj
Pentru probleme circulatorii, picioare grele, edeme şi tratamente post-chirurgicale

LUMICELL WAVE 6 
Este si cel mai performant aparat, destinat centrelor SPA si modelare corporala, care se prezinta intr- o combinatie a metodelor de lucru unica in lume: Masajul Foto-Pneumatic cu Raze Infrarosii – Ultrasunete si Radiofrecventa Bi-Polara cat si Mezoterapia Non-invaziva .

Unicitatea si performantele acestui aparat , in comparatie cu alte aparate, consta in combinarea metodelor mai sus enuntate intr-un tratament cu rezultate de exceptie ceea ce conduce la satisfacere si a celor mai exigenti clienti.

Sursa: http://www.advancedcosmeceuticals.com.au/

Tratamente efectuate cu Lumicell Wave 6

1. Masajul Foto-Pneumatic cu Raze Infrarosii
Actiuni:
– Rupe benzile fibroase( septae)
– Declanseaza eliberarea de lipide (IR-lipoliza)
– Reduce edemul în spaţiul interstitial
– Creste circulatia sangelui

Aspiratiile pulsate imbunatatesc circulatia si slabesc benzile de tesut conjunctiv fibros care inconjoara depozitele de grăsime, reducând aderenţa fibroase şi formarea gulerului. Lumina infrarosie face pielea mai maleabila şi receptiva la acţiunea de rulare a capului de tratament în timp ce straturile profunde graşe sunt pregatite pentru termo-adipolysis.

  • Generează acţiune termică superioară la 40 de grade Celsius pe adipocite;
  • Creşte activitatea lipolitice prin stimularea receptorilor beta;
  • Creşteri de energie celulara, precum şi repararea pielii şi a mecanismelor de regenerare;
  • Încălzeşte ţesutul subcutanat, pregătindu-l pentru Ultrasunete şi tratamentul bipolar RF.

2. Ultrasunete – 1 MHz (termo adipoliza) :

Ultrasunetele accelereaza si creste procesul de răspândire a caldurii de la molecula la
molecula, de încălzire în mod eficient a straturilor mai profunde, in locurile unde se formeaza celulita.
Aceasta produce un efect asemănător febrei în adipocite, care, la rândul lor, declanseaza eliberarea de grasime stocata în scopul de a regla temperatura ţesutului.

  • Aceasta frecvenţa specifica este singura care ofera actiune dubla: ea inhibă receptorii Alpha, responsabili pentru stocarea grasimilor (lipogeneza), în timp ce stimuleaza receptorii beta, pentru a induce lipoliza prin cresterea secretiei de noradrenalina, care faciliteaza eliminarea naturală de grăsime
  • Vibraţii de mare viteză (1 milion de vibratii pe secunda);
  • Generează acţiune termică superioară la 50 de grade Celsius pe adipocite;
  • Îmbunătăţeşte siluetă şi textura pielii.

3.Efectul Bi-Polar RF de remodelare cu colagen.

Efectul Bi-polar RF este foarte interesant, noua tehnologie non-invaziva, are dublu avantaj de strângere a pielii şi reducerea depozitelor de grasime localizata.RF este o energie electromagnetică cu o lungime de undă chiar mai mare decât cea a microundelor.Incălzeşte ţesuturile dermei şi ale ţesutului subcutanat intr-un mod controlat, fără a aplica orice daune pielii. Căldură stimulează producţia de colagen progresiv mai mult, oferind un aspect mai ferm şi mai fin al pielii.Mai mult, Bipolar RF creşte fluxul sanguin şi de drenaj limfatic şi are capacitatea de a stimula lipoliza termic,decelule de grăsime atunci când sunt combinate cu ultrasunete.

Radiofrecventa bipolara este utilizata pentru a furniza căldură uniformă la nivelul dermului. Creşterea temperaturii cutanate stimulează producerea de colagen nou, conferindui fermitate pielii dar în acelaşi timp oferind schimbări structurale pozitive şi superficiale. Încălzirea controlată a stratului subcutanat produce strângerea ţesutului, îmbunătăţeşte circulaţia şi induce reabsorbtia, drenajul fluidelor reţinute şi a toxinelor.
tehnologie care este exclusiv a Silhouet-Tone. Sigura si nedureroasa, aceasta tehnologie ofera doar energie termică la adâncimea ţesutului sub-cutanat, cu nici un risc de ardere sau disconfort;
– Energie electromagnetică;
– Remodeleaza silueta prin îmbunătăţirea fermitatii pielii şi regularizării reliefului pielii superficiale şi profunde;
– Reduce depozitele de grasime prin termolipoliza succesiva.

3. Mezoterapie fara ace
Livrarea de produse transdermice ale mezoterapiei, bogate în ingrediente de ardere a grasimilor încurajează în continuare „ruperea” de tesut adipos.
– este folosita pentru a ajuta produsele puternic lipolitice, care au o greutate mai mare moleculară sa pătrunda prin membrana celulelor;
– Procentul de penetrare a produsului este de 65-95% faţă de curentul galvanic tradiţional care se limitează la 3-10%;
– Îmbunătăţeşte semnificativ rezultatele celorlalte tratamente.

Contraindicatii tratamente Lumicell Wave 6

A nu se face masaj vacuum pe:
– Probleme vasculare grave (tromboza venoasa profunda, boala arteriala de la picioare, cum ar fi flebita si vene varicoase)

– Persoane ce sufera de cancer sau HIV

– Persoane insarcinate sau pe perioada lactatiei.

– Insuficienta cardiaca congestive( ingustarea arterelor)

– Hipertensiune arteriala ridicata.

– Rani recente, leziuni ale pielii sau inflamatii.

– Inflamatii ale ganglionilor.

– Persoanele ce sufera de ulcer gastric sau duodenal nu ar trebui sa fie masate in zona abdomenului si a toracelui.

– A nu se masa in zona abdominala in cazul in care clienta este in perioada menstruala.

– Niciodata nu utilizati Lumicell pe zona sanilor. Evitati zonele cu varice.

INTERZISE TRATAMENTE CU ULTRASUNETE, FRECVENTE RADIO SAU SISTEME TRANSDERMALE CLIENTILOR CE SUNT IN URMATOARELE CONDITII :

– Clientilor cu un filtru de ritm cardiac

– Persoanelor insarcinate sau pe perioada lactatiei

– Flebita

– Leziuni ale pieli sau inflamatii

– Cancer

– Proteza osoasa

– Insuficienta renala

– Pietre la rinichi sau vezica biliara

– Presiune arteriala necontrolata

A nu se masa zona abdominala daca clienta este la perioada menstruala.

Se recomanda o perioada de asteptare:
– O luna dupa o operatie de cezariana( cu acordul medicului)

– Doua luni dupa orice interventie chirurgicala( cu acordul medicului)

Cere oferta personalizata!

  • Noi nu avem preturi fixe, noi iti facem oferta personalizata special pentru nevoile tale!